poniedziałek, 5 listopada 2012

Przepisy dla Mamy: Pierś z kurczaka ze szpinakiem i żółtym serem

Która mama czasami nie ma czasu na wykwintne gotowanie? Która mama czasami chciałaby by obiad sam zrobił się w magiczny sposób?
Mama ma tak często i dlatego pomysły na szybkie i proste dania (nie chodzi tu bowiem o żadne wyszukane potrawy) są nieocenione! Trudno czasem wymyślić coś, co będzie smaczne, a jednocześnie nie zaszkodzi Maleństwu, które nadal karmione jest piersią.

kurczak ze szpinakiem





3 komentarze:

  1. A szpinak to jakiejś konkretnej firmy, czy obojętnie jaki ?

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja używam przeróżnych - od Hortexu, poprzez szpinak w lisciach z bonduelle (drogi niestety), po Biedronkowy i uważam że nawet ten najtańszy z Biedronki jest pycha:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ja też kupuję szpinak w Biedronce.

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...